als een roos

lotgenotencontact 

Welkom bij als een roos.

Als een roos biedt bijeenkomsten voor ouders met een of meer kinderen met een diagnose (o.a. autisme, adhd/add, ocs, hechting, tourette etc.) in verschillende leeftijden. De bijeenkomsten vinden om de 8 weken plaats in Alkmaar en Heiloo. De groepen bestaan uit maximaal 6 ouders. (op dit moment i.v.m. de corona maatregelen bestaan de groepen uit 4 personen)  

De reden hiervoor is dat ieder zijn of haar ruimte krijgt om ervaringen te delen naar behoefte en dat je als groep met elkaar kan groeien. Ouders komen vaak soortgelijke uitdagingen tegen in de opvoeding, dagelijks leven, hulpverlening en in het onderwijs.  Als ervaringsdeskundige weet ik dit als geen ander. 

Als een roos staat voor in je kracht staan en groei. 

Door samen te zijn, ervaringen en gevoelens te delen, naar elkaar te luisteren, elkaar te steunen en door van elkaar te leren, kan je als ouder in je kracht komen en blijven staan. Dit is waar lotgenotencontact voor staat. Heb je als ouder behoefte om andere ouders te ontmoeten op een lotgenotencontact ochtend mail dan naar Esther,  alseenroos@Yahoo.com of vul het contactformulier in.

Aan deze ochtenden zijn geen kosten verbonden. Je mag altijd een keer langs komen bij een bijeenkomst om te ervaren of het bij je past en/of je verhaal te delen. Telefonisch contact vooraf is ook mogelijk zodat ik uit kan leggen wat een lotgenotencontact ochtend inhoudt.

De volgende bijeenkomsten vinden plaats in april en mei 2021. Hierbij wordt rekening gehouden met de corona maatregelen. 

Esther Loth van als een roos denkt ook vrijwillig met u mee om als ouder weer  in je kracht te komen als je het even niet meer ziet zitten, vastloopt/advies nodig hebt  bv. op het gebied van opvoeding, op de school van je kind, in de (reguliere) hulpverlening, Als lotgenoot/ervaringsdeskundige kan ik met je meedenken, naar je luisteren en steunen en jou als ouder verder op weg helpen. 

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie. 

Ik help u graag!